Lupailin viimeiseksi postauksekseni piirtämiseen ja teatteriin liittyvää tekstiä, sillä ne ovat kuitenkin 2 pitkäaikaista intohimoani, ja on aivan upeaa pystyä yhdistämään ne. Teksti tulee kuitenkin jo nyt pienten suunnitelmien muutosten takia. Olen piirtänyt ihan pienestä asti, ja tein ensimmäisiä sarjakuviani ennen kuin osasin kirjoittaa tai lukea. Pitkän aikaa haaveilin siitä, että saisin tehdä piirtämistä ja muuta kuvataidetta ammatikseni, mutta vaikka ilmaisupainoitteisissa unelmissa pysynkin, on kuvataide siirtynyt taka-alalle.

1
pressin jälkeinen tussisähläys Hamletista!

Aloin kuitenkin vuoden 2017 alussa yhdistämään näitä kahta rakastamaani taiteenalaa. Se alkoi, kun tajusin teatterissa istuessani, että hahmojen asennot tietyissä kohtauksissa inspiroivat minua piirtämään niitä, joten heti väliajalle päästyäni luonnostelin ne nopeasti muistiin. Tämän jälkeen olen tehnyt sitä ihan esitysten aikanakin mahdollisimman huomaamattomasti, sillä olen parempi ja nopeampi piirtämään kuin kirjoittamaan pimeässä. Nykyisin esityksistä inspiroituneiden kuvien piirtäminen siirtyy tosin esitystä edeltävälle tai sen jälkeiselle ajalle, koska esityksen seuraaminen jää muuten helposti toissijaiseksi.

Lopussa teatteriin liittyviä piirroksia jonkin ajan sisältä! Ottakaa toki huomioon se, että suurin osa on tehty juuri esityksen loputtua tai väliajalla.

5
Kun olin näkemässä Taru Sormusten herrastan uudelleen monen kuukauden tauon jälkeen, päädyin luonnostelemaan asuja. Taaskin, kyseessä on nopeita ja ei panostettuja kuvia!
4
Vähänkin valmiimmatkin kuvat jäävät usein tällaisiksi. Idean sain, kun nähtiin Katoavan maan pukuja yhdellä Kotikriitikot tapaamisella.
2
Jäin Hamletin pressin jälkeen ihastelemaan tiettyjä pukuja, joten töhersin koulussa niistä yksinkertaiset ja noin sormen kokoiset kuvat! Keskellä Hamlet, joka tosin näyttää enemmän joltain animehahmolta.

Viimeinen, mutta ei vähäisin! Koittakaapa arvata mikä näytelmä on kyseessä:

3
tältä näyttää vihko sen jälkeen, kun piirtää esityksen aikana, eikä väliajalla tai kotona.

kuvat (c) Minä (@rottakori/@rakastelu instagramissa, jossa lisää kuvia!) kuvat tietenkin vapaassa käytössä, vaikka luonnoksia ovatkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s