#wanted #yleisöääni

Oletko kiinnostunut teatterista? Haluatko kuulla ja nähdä vähän enemmän kuin tavallisena katsojana? Oletko valmis kirjoittamaan teatterikokemuksistasi Turun Kaupunginteatterin kotikriitikkojen blogissa www.kotikriitikot.com?

Kaudelle 2017–2018 valitsimme rohkean pilottiryhmän lähes sadan hakemuksen joukosta. Kotikriitikkojen uusi blogi keräsi kauden aikana yli 25 000 näyttökertaa. Nyt haemme tulevalle kaudelle muutamaa uutta kotikriitikkoa kirjoittamaan Turun Kaupunginteatterista ja esityksistämme.

Tarjoamme valituille kotikriitikoille lipun ja väliaikatarjoilut kaikkiin omiin esityksiimme sekä mahdollisuuden tutustua teatteriin pintaa syvemmältä. Toiminta on kuukausittaista, eikä vaadi aiempaa kokemusta teatterista tai bloggaamisesta. Kotikriitikoilla on myös julkinen Facebook-ryhmä, jossa on mahdollista jakaa blogitekstejä ja kokemuksia sekä keskustella muiden katsojien kanssa. Tyyli ja mielipiteet ovat omiasi, olethan teatterin #yleisöääni.

Hae mukaan, jos olet

  • kirjoitustaitoinen ja kiinnostunut teatterista.
  • vähintään 16-vuotias, yläikärajaa ei ole.
  • voit sitoutua kotikriitikkotoimintaan kaudeksi 2018–2019. Sinun ei tarvitse olla turkulainen, mutta Turun Kaupunginteatteri ei korvaa vierailuista koituvia mahdollisia matkustus- tai majoituskuluja.

Iida auttaa alkuun

Turun Kaupunginteatterin kotikriitikkotoiminnasta vastaa yleisötyön projektityöntekijä Iida Rekonen. Hän perehdyttää valitut kotikriitikot aluksi teatterin kriittiseen katsomiseen ja siitä kertomiseen. Yhteisiä tapaamisia on alun perehdytyksen jälkeen kerran kuukaudessa. Kotikriitikkona saat vapaalipun esityksiimme ja pääset kiertämään kulisseissa.  Toiminta muotoutuu myös kotikriitikkojen omien toiveiden mukaan.

”Oli etuoikeutettua päästä kokemaan sisäpiirijuttuja.” – Primadonnat
”Opin jäsentelemään omia ajatuksiani esityksistä.” – Jere
”Tapaamisten ja yhdessä tekemisen kautta meille syntyi oma yhteisö.” – Jani
”Kontakti teatterintekijöihin laajensi teatterimaailmaa.” – Merja

Näin haet:

Tutustu aluksi viime kauden kotikriitikkotoimintaan osoitteessa www.kotikriitikot.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen <emmi.kantonen@turku.fi> otsikolla ”Kotikriitikkohaku” 3.8. mennessä. Kerro itsestäsi ja suhteestasi teatteriin A4-liuskan verran. Ilmoitamme valituille kotikriitikoille 17.8. mennessä.

Odotamme hakemustasi!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s