Vaikka teatterin taika löytyykin ensisijaisesti näyttämön puolelta, on myös väliaika erottamaton osa teatterissa käyntiä. Ja erityisesti silloin nautitut väliaikakahvit, kahvilla tai ilman. Leivokset itsekin ovat lähes taidetta. Suklaakiehkuroita, hasselpähkinätryffeliä ja kesäisen makeaa mansikkaa. Kahvihetken taustalla näkyy vielä aina yhtä ihana aurajoki-maisema, voiko täydellisempää enää olla? Olkaa hyvä, tässä siis katsaus Turun kaupunginteatterin väliaikatunnelmiin menneellä näytöskaudella.

teatterileivos10

 

teatterileivos13

Osalla näytöksistä on myös omat teemaleivoksensa. Leivoksesta voi siis löytyä niin sormus kuin kirveskin. Tätä voisi jo kutsua kokonaisvaltaiseksi elämykseksi!

teatterileivos11

teatterileivos23

Dreamteamin oma, iloisen kupliva ja raikas, leivos muotoutui teatterin facebook-kilpailuun tulleesta katsojan ehdotuksesta. teatterileivos3

teatterileivos12

teatterileivos15

Jos taskusta ei tällä hetkellä teatterilippuja löydy, voi leivoksista nautiskella myös teatterin kahvila Lippiksessä. Toisinaan taas väliaika tuntuu liian lyhyeltä kaikkien herkkujen maisteluun. Tähän pulmaan ratkaisun voi tarjoilla Taru sormusten herrasta, josta väliaikojakin löytyy kaksin kappalein…

Kuvat: Sara Nyman

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s