Komedia naisista, joilla on elämä täysin hallinnassa.

Eilen koin olevani aika erityisasemassa, kun pääsin seuraamaan Dreamteamin harjoituksia. Ensi-ilta on ensi viikolla, eikä kovin moni ole vielä päässyt näkemään näytelmästä vilaustakaan.

Olin ylipäätään ensimmäistä kertaa katsomassa harjoituksia. Vähän jännitti, millaista se olisi. Naiset saapuivat lavalle täydessä tällingissä, peruukit päässä ja esiintymisasuissaan. Heille on tärkeää harjoitella juuri sellaisena, kuin esityksessäkin on tarkoitus olla, jotta esimerkiksi hameenhelmojen kanssa ei tule yllätyksiä. Kukaan ei myöskään kulkenut käsikirjoitusta pidellen, kuten ehkä elokuvien perusteella syntynyt mielikuvani odotti, vaan esitys näytti jo kovin valmiilta, taustamusiikkeineen, valoineen kaikkineen. Harjoitus tuntui enemmän yksityisesitykseltä.

En tiedä, kuinka paljon itse esityksestä uskaltaa tässä vaiheessa kertoa, mutta uskon, että siitä tulee hauska ja hyvä. Päähenkilöissä on paljon samaistumispintaa ihan kenelle tahansa, ja he ovat ihanan kamalan ihania. Musiikit ovat hauskat, ja nähtyäni alkupuolen näytelmästä, jäi kiinnostamaan, miten loppupuolella käy. Mielenkiinto on siis herätetty!

Dreamteam kaupunginteatterin sivuilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s